Jouw emotionele Blue-print

Dag 1 - Wat is jouw stip op de horizon?

Geef jezelf sturing!

“De week is weer omgevlogen!” Herken je dat? Hoe komt het dat de tijd zo snel gaat? Dat je het gevoel hebt heel veel te doen, het druk te hebben, maar niet per se dichterbij te komen waar je graag zou willen zijn. En wat is dat dan? Dat waar jij graag zou willen zijn? Hoe ziet dat er eigenlijk uit?

 

Of misschien sta je juist wel stil. Wil je wel graag vooruit, maar heb je geen idee waar te beginnen. Het resultaat? Niks uit handen krijgen.

 

De kans is groot dat dit te maken heeft met een gebrek aan sturing. Deze eerste dag ga je daarmee aan de slag. Wat is jouw stip op de horizon? Onthoud vooral: het gaat erom dat je in beweging komt, in een richting die goed voor jou voelt. Die stip is altijd bij te stellen!

Margot Sprenkels

“Het maakt niet uit welke kant je op beweegt, als je maar in beweging komt.”

Dag 1 - Wat is jouw stip aan de horizon?

Stap 1: Bekijk de video voor vandaag

Stap 2: Download het werkboek en vul hem in voor jezelf

Jij in één overzicht

Creëer jouw persoonlijke Blue-print

In deze vier stappen stel jij jouw eigen Blue-print samen. Kom in beweging door een stip op jouw horizon te plaatsen. Het maakt niet uit waar je naartoe beweegt, als je maar beweegt. Ga vervolgens terugkijken naar de omgeving waarin je bent opgegroeid. Wat zijn jouw ouders voor mensen en waar komen zij weer vandaan? Kijk ook naar jouw eigen grote emotionele levensgebeurtenissen. Wat voelt heel groot in jouw (vroege) leven? Tot slot werp je de blik op nu. Welke signalen geeft jouw lichaam over hoe jij in elkaar zit?

Dag 1 - Wat is jouw stip op de horizon?
100%
Dag 2 - Welke emotionele bagage kreeg jij mee?
1%
Dag 3 - Wat is jouw levenslijn?
1%
Dag 4 - Wat zeggen ziekten en kwaaltjes over jou?
1%

  “Inderdaad bijna helemaal kwijt dat creatieve stuk.. 😟 Zal best heel goed doen als je dat weer wat kunt activeren en zeker als je dat weer geïntrigeerd krijgt in je leven 🥳”

Online cursus

Haal meer uit je leven!

Wil je snel stappen zetten naar een leven met meer aandacht en plezier? Speciaal daarvoor heb ik een zusje gemaakt van mijn volledige programma. Zonder diep te hoeven graven leer ik je in zes weken door een andere bril naar het leven te kijken.

Het resultaat? Veel meer focus op het hier en nu. Je zet de deuren open naar een nieuwe versie van jezelf.

Je krijgt nu een tijdelijke korting!